Renungan

Bila kau letih dan hilang semangat...Allah tahu betapa kau mencuba sedaya upaya...Bila tangisanmu berpanjangan dan hatimu kedukaan...Allah telah mengira titisan air matamu. Bila kau rasa ketinggalan dan masa meniggalkanmu...Allah setia disisimu.Bila kau telah mencuba segalanya tapi tidak tahu tujuan...Allah ada jalan penyelesaiannya.Bila tidak ada yang bererti buatmu keliru dan kecewa...Allah ada jawapannya.

Pengikut

Jumaat, 9 Disember 2016



ASSALAMUALAIKUM...saje nk kongsi dgn kwn kwn.... Ingin menjana income sehari RM500 percuma sahaja. Tiada apa2 bayaran dikenakan ( kalo anda rasa ia tipu anda tidak perlu keluar modal). Anda hanya perlu open link di bawah dan REGISTER. Anda terus dapat USD 20 × 4.4 = RM81.60, selepas dapat link anda sendiri copy ayat saya ini dan paste ke facebook, twitter, whatsapp dan sebagainya...setiap orang yang buka link anda akan DIBAYAR. Sungguh mudah boleh pilih masuk akaun atau cek di pos alamat rumah anda. Kalo tak percaya join dulu klik link di bawah dan register. Tidak ada no akaun bank diperlukan untuk register. http://TheInviteClub.com/?ref=10336
Tolong kawan2 awak😊😉 tekan link☝🏿☝🏿 tu nak awak register je..
BUAT
ID
PASSWORD
EMAIL
DAN
Kat cheque pay to nama id kau)
pastu dah siap.
Senang sangat2 rugi kalau x buat serius. Nak tahu awak buat pasti dapat punya😁💸

Tiada ulasan: