Renungan

Bila kau letih dan hilang semangat...Allah tahu betapa kau mencuba sedaya upaya...Bila tangisanmu berpanjangan dan hatimu kedukaan...Allah telah mengira titisan air matamu. Bila kau rasa ketinggalan dan masa meniggalkanmu...Allah setia disisimu.Bila kau telah mencuba segalanya tapi tidak tahu tujuan...Allah ada jalan penyelesaiannya.Bila tidak ada yang bererti buatmu keliru dan kecewa...Allah ada jawapannya.

Pengikut

Sabtu, 17 Disember 2016

"Setiap kejayaan pasti memerlukan pengorbanan". Dalam hidup kita perlu berani mencuba... Rezeki dan kejayaan tidak akan dtg bergolek tanpa Keyakinan, Usaha dan Kesungguhan... " Tanpa keberanian Impian tidak akan menjadi kenyataan". Jgn asyik beri 1001 alasan tanpa Mencuba, kerana Sampai bila2 pun kita duduk di tempat yg sama... Jadi ape tunggu lagi!!! Sape ade Bran??? Mari Bersama saya menuju puncak kejayaan!!!
Ingin menjana pendapatan mula2 part time, kemudian boleh jadi income pasif... just share kpd kwn2, di Fb, whatsapp, Wechat, Telegram dan di mana2 shj... klik shj link dibwh dan anda Register👍👍� http://reseller.antzcommerce.com/register.aspx?id=asmida74

*-Antz-* *Mission* *Project*
👉🏻KONGSIKAN LINK ANDA
👉🏻MEREKA DAFTAR GUNA LINK ANDA
👉🏻MEREKA AKAN TERIMA LINK PERIBADI
👉🏻MEREKA JUGA KONGSIKAN LINK MEREKA
👉🏻MEREKA ACTIVATE ACCOUNT
👉🏻 ANDA TERIMA PENDAPATAN

⚡ _*(Step 1)*_⚡
Daftar segera akaun Antz Mission guna link yang saya berikan. Pendaftaran adalah PERCUMA. Anda akan terima link peribadi anda.

⚡ _*(Step 2)*_⚡
Melalui pelbagai medium media sosial, sebarkan link anda di Facebook, Wechat, whatsapp dan juga boleh guna email blasting. Penerima akan register guna link anda dan akan menjadi rangkaian anda.

⚡ _*(Step 3)*_⚡
Apabila mereka telah mendaftar guna link anda, mereka juga akan menerima link peribadi mereka sendiri. Mereka akan ulangi STEP 2.

⚡ _*(Step 4)*_⚡
Apabila mereka mula melakukan apa yang anda lakukan, kumpulan rangkaian anda semakin berkembang dan anda boleh melihat *POTENSI PENDAPATAN* anda di dalam Antz Mission Account.
*PASTIKAN ADA MINIMA 7* Orang mendaftar guna link anda. (Lebih digalakkan)

⚡ _*(Step 5)*_ ⚡
Anda diberikan *30hari* untuk aktifkan akaun Anda. Begitu juga rangkaian anda.
Apabila ini berlaku , maka anda akan terima bayaran *#RM30#* untuk setiap akaun aktif yang berada di dalam kumpulan ANDA

Jumaat, 9 Disember 2016



ASSALAMUALAIKUM...saje nk kongsi dgn kwn kwn.... Ingin menjana income sehari RM500 percuma sahaja. Tiada apa2 bayaran dikenakan ( kalo anda rasa ia tipu anda tidak perlu keluar modal). Anda hanya perlu open link di bawah dan REGISTER. Anda terus dapat USD 20 × 4.4 = RM81.60, selepas dapat link anda sendiri copy ayat saya ini dan paste ke facebook, twitter, whatsapp dan sebagainya...setiap orang yang buka link anda akan DIBAYAR. Sungguh mudah boleh pilih masuk akaun atau cek di pos alamat rumah anda. Kalo tak percaya join dulu klik link di bawah dan register. Tidak ada no akaun bank diperlukan untuk register. http://TheInviteClub.com/?ref=10336
Tolong kawan2 awak😊😉 tekan link☝🏿☝🏿 tu nak awak register je..
BUAT
ID
PASSWORD
EMAIL
DAN
Kat cheque pay to nama id kau)
pastu dah siap.
Senang sangat2 rugi kalau x buat serius. Nak tahu awak buat pasti dapat punya😁💸

Rabu, 19 Februari 2014

                      Mari Kita Mulakan  Semula


Apa entry aku ni???ahahaha.....
terasa bosan melanda di kala pagi ni...
terfikir2....tercari2....
apa  yg di fikirkan???
apa  yang di cari???

ehhh..korang pernah main game online x?
game ape yang korang main?
jom layan game yg aku main....


Jeng...Jeng..Jeng...

                             Ni masa level aku 58 sekarang dah 79



                                         Quest Bee
                                     

Selasa, 1 Januari 2013

        


        


              Selamat  Tahun  Baru.........