Renungan

Bila kau letih dan hilang semangat...Allah tahu betapa kau mencuba sedaya upaya...Bila tangisanmu berpanjangan dan hatimu kedukaan...Allah telah mengira titisan air matamu. Bila kau rasa ketinggalan dan masa meniggalkanmu...Allah setia disisimu.Bila kau telah mencuba segalanya tapi tidak tahu tujuan...Allah ada jalan penyelesaiannya.Bila tidak ada yang bererti buatmu keliru dan kecewa...Allah ada jawapannya.

Pengikut

Rabu, 12 Januari 2011

Traffic Dari Matahaw



Salam semua...sebenarnya dah lama aku 
nak wat n3 ni...tapi asyik tertangguh ja...huhu
bukan tertangguh sebab apa...
sebab aku...ahahaha..biarlah rahsia

Aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada matahaw
kerana traffic yang dia bagi kat blog aku...tq
Masa aku mula2 wat blog dulu 
aku memang letih juga la terkejar ke sana
ke mari dari satu blog ke blog yang lain semata2nak up traffic
sehinggalah pada suatu hari aku di takdirkan
telah menjengah ke blog beliau...
Maka bermulalah segalanya...ahahaha

Dulu2 aku x peduli sangat pasal traffic ni...
satu hari beliau jengok blog aku dan sruh aku check kat
statistik...alangkah terperanjat ala2 beruk gitu...hehe
sumber traffic dtng dari matahaw...
Blog aku dulu ada lagu...aku suka3x sangat lagu 2
tapi beliau sarankan supaya aku buang lagu 2...

Mula2 aku abaikan ja...huhu..
sebab aku pelik kenapa lak kene buang lagu? apa hal?
ekekekeke...confuse le kn...ahahaha

Entah camna...aku akur dan buang lagu 2...
yang paling ketara adalah sejak 2,3 ari ni 
2,3 ari ni aku memang x bw sangat  sebab  bz  sikit tapi...
traffic tetap ada tanpa bw..ekekeke
aku nak tunjuk bukti tapi aku x pandai nak edit...cian
cukuplah sekadar aku berkongsi cerita  dengan n3 ni...

Bagi aku beliau memang seorang insan yang hebat
walau aku x berapa mengenalinya tapi beliau
sanggup menolong blogger2  lain terutamanya 
blogger yang baru lahir macam aku ni..
insan mulia yang x lokek...hehehe

Sekian ja n3 aku ni...ahaks
Jangan lupa jengok2 blog beliau...
Ni ja yang mampu aku lakukan atas jasa beliau...

6 ulasan:

anamizu berkata...

wahhh3 untungnye ade yg tlg bg up traffic ^^

latest entry : |penyimpan mohor besar raja-raja dah takde??|

hasmida berkata...

hehehe...rezki gak 2 kan..tul x?

~ch@wi~ berkata...

thniah, bkn sng nk dpt award the chosen one tu..hehehe..sy pon bru je dpt..


New Entry: Punca Orang Tak Komen Kat Blog Korang
Rahsia Sebenar Nak Dapat Buffered Earning Nuffnang

hasmida berkata...

tq ch@wi...info yg mmbntu...

Hot Mama berkata...

salam..
sya pun bru dpt award tu dr Haw..trafik dah mula masuk wlupun tak byk tp harap2 akan menigkat lg kan..

Entri Terkini : Tips Meningkatkan Trafik Blog Bersama M@t@Haw

hasmida berkata...

hot mama : tahniah la....
x lama lgi byyk la 2..insya'allah