Renungan

Bila kau letih dan hilang semangat...Allah tahu betapa kau mencuba sedaya upaya...Bila tangisanmu berpanjangan dan hatimu kedukaan...Allah telah mengira titisan air matamu. Bila kau rasa ketinggalan dan masa meniggalkanmu...Allah setia disisimu.Bila kau telah mencuba segalanya tapi tidak tahu tujuan...Allah ada jalan penyelesaiannya.Bila tidak ada yang bererti buatmu keliru dan kecewa...Allah ada jawapannya.

Pengikut

Ahad, 12 Disember 2010

Tag Tig Tag

As'kum  semua...Hari ni aku ngah bosan nie....Kbtulan lak aku bw ari ni ada lak tag ag... so..angin  tengah  rajin  ni aku nak wat  n3 psl tag ni.Aku telah di tag oleh che sakinah  utk  wat n3  25 fact  tentang diri saya  dan tag pula  lagi 25 orng kawn.Jom  layan tag aku ni...                                                                     
1.Aku  adalah aku...hehe....
2.Aku x de bljr ngan sapa2 psl kmputer ni just pndai2 sndri ja..Huhu.
3.Aku  ada mcm2 minat tpi wat masa sekrng ni aku bnyk masa ngn men blog ja..hek. 
4.Mood aku pun  kdng2 mcm2...
5.Cepat marah {klau bnda x btullh} tpi cept lak cool blik..hehe...
6.X suka di tipu n menipu...
7.Di kala bosan aku suka pi memncing..
8.Aku juga seorang yg sensitive...
9.Aku seorng yg x kuat makn sbb 2 aku ni kurus ja...huhu
10.Aku  keje kt ldng sawit...
11.Sngt fobia ngn smua jnis  ulat...leh dmm taw..
12.Suka gelak juga...tpi lps 2 menangis pulak...Huuu
13.X suka dngar brita kganasn...Kenapa mnusia semakin  kejam?
14.Jarng2 tdow wktu siang kecuali klau letih  sngt..
15.Dulu pernh memlihara brung  puyuh...
16.Sekarng ada membela 2 ekor itik angsa....
17.Menjhit pun boleh  gak..meh tempah baju kt aku..
18.Minat mmbaca juga..
19.Di lahirkan di pahang..
20.Pernah  terjatuh tpi aku bangun semula..{kiasan}
21.Mlm2 lmbt tdow...Huahuahua..
22.X suka X suka X suka... Wt keje sia2...
23.Aku seorang yg sederhana dlm segalanya...
24.Kdng2  ada gak wt keje bodoh...Hahaha
25.Aku dah abis idea tpi aku dh berjaya siapkn n3 ni..
Mcm biasa aku x taw nak tag sapa.klau ada yg rjin nk wt tag ni ambik ja la k...terima kasih utk kawn2 blogger smua...Hehehe.


                                                            

6 ulasan:

Ukhti [Aki] berkata...

lucu! haha

hasmida berkata...

lucu ke? huhu...

gayapeneroka berkata...

semua kira ok...je...cuma payah tido mlm ...ye...ke....?
kita kat sini tido jam 4.00pg x per pun...

ANATI SOKI berkata...

suka memancng??? hehehe.. anat ta suka memncing.. tp ayah anat suke.. and anat banyak tau selok belok memcng :)

hans berkata...

wah
rajin buat tag yer
kalau den malas
eheheheh

P/S : Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

hasmida berkata...

ada masa mls juga...hehehe